Plafondlampen

De keus van behang en meubilair is vaak een zorgvuldige afweging. Daarna begint de zoektocht naar juist die plafondlamp die uw ruimte laat schitteren.

Een sfeervol verlichtingsconcept begint met de keuze van de juiste lampen. Plafonnières zijn net als andere woonaccessoires blikvangers waarmee u uw woonruimte kunt decoreren. Uw met liefde gekozen meubilair, de kleur van uw behang en uw gordijnen komen 's avonds volledig tot hun recht.

Plafondlampen vormen uw centrale verlichting. Kies omvang en vorm zo, dat ze de hele ruimte gelijkmatig verlichten. Voor elke ruimte vindt u hier de juiste plafondlamp. Door een plafonnière met afzonderlijke spots komen bijzondere plekken in een ruimte beter uit. Dat vestigt de blik op een prachtig schilderij of een fraai ingerichte vitrine.

Prachtige plafondlampen van het mooiste opaal geven niet-verblindend warm, zacht licht. Zo geven ze de woonkamer een aangename sfeer.

Design plafondlampen zijn bijzonder geschikt voor het accentueren van fraai ingerichte kamers. Met hun ongewone creaties en vernieuwende ideeën spelen design lampen met het verschijnsel dat licht heet. Hoogwaardige materialen en moderne kleuren benadrukken samen een zorgvuldig gekozen inrichting. Design plafond- of wandlampen vormen eenvoudigweg de finishing touch van iedere ruimte.

Met de juiste plafonnières tovert u een eenvoudige badkamer om in een echte wellness-oase. Kleine, dimbare plafondspots schitteren als sterren aan de hemel. Hoogwaardig kristal spiegelt het licht van de plafondlamp terug; wit opaalglas geeft zacht en aangenaam licht.De keus aan plafondlampen is enorm.

Plafondlampen - een must voor elke ruimte

Veel mensen gebruiken plafondlampen als basisverlichting of als algemene verlichting van ruimtes. Lampen die je in het plafond inbouwt, noemen we plafondinbouwlampen. Als je ze aan het plafond bevestigt, dan zijn het plafondopbouwlampen. In beide gevallen vormen plafondlampen centrale objecten in een kamer. Ze spelen de hoofdrol bij het verlichten van de kamer. Omdat ze zich in het midden van de kamer bevinden, staan ze daarmee in het middelpunt van de belangstelling.

Veelzijdige toepassingen voor plafondlampen

Omdat er oneindig veel toepassingen zijn voor plafondlampen, is de keus zeer veelzijdig. Voor elke kamer zijn er speciale plafondlampen: Plafondlampen voor keukens, kinderkamers, badkamers, woonkamers, eetkamers en slaapkamers. Plafonnières voor kinderkamers en badkamers verschillen qua design en veiligheidsklasse, omdat ze verschillende doelen dienen. Plafondlampen voor badkamers moeten minstens aan veiligheidsklasse IP44 voldoen.

Grote keuze aan plafondlampen - voor elk wat wils

Als veiligheidseisen geen rol spelen, dan is de keuze in design, grootte en stijl nog groter. Van moderne designlampen, die met het licht spelen en prachtig accenten geven, en eenvoudige houten of glazen plafondlampen, tot plafondlampen van kristal. Ons assortiment plafondlampen bevat diverse stijlen, zoals de populaire landhuisstijl en de kleurrijke Tiffany-glaskunst. Naast verschillen in vorm en kleur van de plafondlampen doet ook de soort lichtbron er toe: van halogeenlampen en compacte TL-lampen tot moderne LED-techniek. LED plafondlampen zijn niet alleen geavanceerd vanwege hun lichtbron. Ze vallen ook op door hun eigentijdse uiterlijk, dat iedere ruimte een moderne sfeer geeft. Omdat de toepassing van plafondlampen zo divers is, is de keus aan plafondlampen ook zo groot en divers. Kijk rustig rond in ons assortiment plafondlampen en doe de perfecte inspiratie op voor uw verlichtingsplannen! Is de keuze toch niet groot genoeg? bekijk dan gerust onze collectie hanglampen.


Populaire categorieën


Hanglampen |  Wandlampen |  Vloerlampen |  Tafellampen |  LED-lampen |  Buitenverlichting |  Spots |  Plafondventilatoren |  Kroonluchters

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.